Clarity Sessie, nu te boeken met €100 korting! ♥

FLOW SCHRIJVEN

 

Wat is het & wat heeft het voor mij betekent? 

Wauw,  het heeft heel veel voor bij betekent! Het heeft me inzichten gegeven, rust in mijn hoofd. Mijn diepste verlangens kwamen op papier maar ook verdriet, emoties, ideeën en vooral een heel goed gevoel over mezelf ♥

 

Hoe werkt het?

Elke dag minimaal 20 minuten schrijven. (liefste in de ochtend net na het ontwaken) Inderdaad schrijven schrijven schrijven. Zonder te denken, zonder oordeel, zonder logisch volgorde, zonder doel. Mezelf helemaal leeg schrijven. Op momenten dat ik vast liep, schreef ik dat op. Ik loop vast, wat een kak oefening en pfff wat duurt 20 minuten toch lang, wat moet ik toch opschrijven. Letterlijk deze gedachten zette ik op papier. Om steeds dieper en dieper naar de kern te komen. Al mijn verdriet opschrijven, mijn pijnen, mijn onzekerheden maar ook al mijn pieken, mijn seksuele ervaringen, geweldige zonsondergangen...alles kwam voorbij. Nog steeds schrijf ik dagelijks, elke ochtend als de wekker gaat is dat het eerste wat ik doen. Heerlijk vind om het. 

 

Wat brengt het je?

Helderheid, verwerking en contact met jou innerlijke stem. Het papier heeft geen oordeel en je schrijft voor niemand. Je hoeft het niet terug te lezen. Het mag wel...over een paar jaar ;-). Het hoeft niet netjes, het hoeft niet op de lijntjes het mag met rood, het mag met zwart het mag allemaal. Alleen dat al is zo een verademing. Yesss.   Je zult dingen gaan opschrijven die je bezig houden, die je gelukkig maken, dingen waarvan jij gaat shinen, shinen like a 🌟 star! Because you are! 

 

Wil jij dit ervaren en doe jij de 100 dagen challenge mee? 

Ik stuur je 100 dagen om 20.00 savonds een e-mailtje met daarin een vraag. Lees deze door voordat je naar bed gaat. That's it, je innerlijke kern doet zijn werk. De vraag mag de hele nacht marineren en in de ochtend begin je met schrijven. Je neemt de vraag over op je bladzijde en beantwoord de vraag. Je schrijft en je schrijft. Soms komt het voor dat je alleen maar wilt schrijven en geen antwoord wilt geven op de vraag, prima. Soms het je geen antwoord op de vraag, prima! Schrijf wel 20 minuten of minimaal 4 kantjes van een groot schrift. 

 

Doe jij mee? 

Kosten? €45

 

 

Manifesteer je suf ♥

€ 35,00

Manifesteer je suf ♥

€ 35,00

Verbind met je hart, je ziel, je missie, je passie. Jezelf! Schrijf je woede, verdriet, pijn, emoties op papier. Ga de stappen zetten die je al heel lang wilt zetten. Afsluiten met alle negatieve mindfucks en shit van 2020.

Zodat jij weer gaat stralen shining like a star in 2021! 

 

Prijzen zijn exclusief BTW