Clarity Sessie, nu te boeken met €100 korting! ♥

Online Yoga Coaching

Wat past bij jou?

 

Kies het traject dat het beste past bij je doelen en dromen.

Alle trajecten hebben een niet goed geld terug garantie

3 MAANDEN

3 termijnen / maand

12 sessies

Online coaching

1,5 uur per week

Verdiepingsopdrachten

€2000*

6 MAANDEN

6 termijnen / maand

20 sessies

Online coaching

1,5 uur per week

Verdiepingsopdrachten

Extra begeleiding via email

€3499* (

12MAANDEN

10 termijnen / maand

40 sessies

Online coaching

1,5 uur per week

Verdiepingsopdrachten

Extra Begeleiding via email/Whatsapp

€8000*

*Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW

Gevangen

Onzekerheid, twijfel, het verleden en oude patronen houden je gevangen en hierdoor ga je niet voor datgene wat je wilt.

Je wilt meer in het leven, maar steeds als je probeert om er voor te gaan, houdt iets je tegen. ‘Het lukt je niet om te achterhalen wat het is of om te veranderen’.  Soms lukt het helemaal niet om keuzes te maken. Maar elke keer als je niet kiest, heb je ook niet het gevoel dat je echt leeft. Je onderneming groeit niet echt, iets in je relaties loopt niet soepel. Dit alles helpt niet met je zelfvertrouwen en je hebt niet het gevoel dat je alles uit het leven haalt. ‘Is dit alles’ vraag je je af.

Vrijbreken

Wie is je cipier? Wie/wat houdt je tegen? Samen zoeken wij naar de sleutel om vrij te breken.

Beter in je vel zitten, keuzes kunnen en durven maken en daardoor weten wat je wilt en daar eindelijk voor gaan. Zodat je rust ervaart en je het gevoel hebt dat niemand in de buitenwereld of iets tussen je oren je kan tegenhouden. 

Dan maak je makkelijker beslissingen in je bedrijf, je relaties zijn beter en datgene waarvoor je wilt gaan en waarnaar je verlangt voelt nu zoveel meer dichterbij en is zelfs haalbaar.

Vrijheid

Gaan voor wat je wilt, maar dan zonder hetgene wat je tegenhoudt. Bij je dromen hoort je nieuwe ik en daarmee ook de vrijheid om te gaan voor wat je echt wilt
( Fuck Yeah leven).

 

Bij Freedom Motivates geloven wij dat het gevoel van vrijheid je leven kan veranderen. Elke dag het gevoel hebben dat je meer uit het leven kan halen,  maar nu zonder dat iets  je tegenhoudt. Te lang heb je stil gestaan, nu wil je anders en dat gaat je lukken ook. Hieraan werken wij samen tijdens onze coaching traject.

 

Gevangen

Het is belangrijk om erachter te komen wat jou het meest tegenhoudt op dit moment.

Daarna bepalen we onze doelen en wat je wilt bereiken tijdens het traject.

Het is belangrijk om het beeld helder te hebben hoe je graag zou willen zijn, zonder hetgene wat je tegenhoudt. 

Dit noem ik je eigen superheld.

Dit beeld gaan wij tijdens het traject verankeren, najagen en dit is de persoon die je tijdens het traject langzaam gaat worden.

Tijdens het traject zijn er momenten waarbij wij terug gaan naar het verleden, waar kom je vandaan, hoe was je vroeger. Dit doen we om te kijken of daar nog dingen van meegenomen zijn die je in het heden tegenhouden.

 

Wie Is Je Cipier

Wie/Wat houdt jou tegen?

Tijdens het traject gaan wij samen achterhalen wat er nu voor zorgt dat jij niet volledig gaat voor wat je wilt. Door de sessies, de vele reflecties, de opdrachten, de keren dat wij terugblikken en vooruit kijken wordt deze cipier aan het licht gebracht.

 

Vind De Sleutel

Nu gaan wij ontdekken wat jou tegenhoudt? Jij gaat aan de slag om je blokkades te herkennen, te zien wat ze zijn en manieren te leren om daarmee om te gaan.  

 

Voorbij De Cipier

Nu je weet wat je tegenhoudt en je dat kunt herkennen, is het tijd om langs hetgene te gaan wat jou tegenhoudt.  Je leert om te gaan met de angsten van je blokkades.

 

Vrijbreken

Je weet wie en/of wat je tegenhoudt, je herkent nu je angsten voor wat ze zijn en hebt  manieren geleerd om ze aan te pakken.  Nu is het tijd voor actie.   Je gaat werken aan je eigen superheld en zet stappen om die persoon te worden.

 

Vrijheid

Je voelt je voor het eerst een stuk vrijer. 

Je hebt het gevoel dat je nu niet meer wordt tegengehouden? Maar wat nu?

Wat doe je met dit nieuwe ik? Hoe zorg je ervoor dat je geen terugval krijgt en hoe behoudt je deze nieuwe kant van jezelf?

Het laatste deel van het traject word je begeleid in de leukste fase. 

Wat doe je met al deze vrijheid? Hoe zorg je dat je gefocust blijft nu jij de wereld aankunt? Wat doe je als je oude ik terugkomt op sommige momenten?