Women Empowerment Week Portugal

 

Wanneer:  zondag 9 t/m zaterdag 15 oktober 2022

Wat: 7 dagen 6 nachten Women Empowerment + Yoga

Prijs: €1150 

Waar: A Good Place Portugal, Portugal

Bijzonderheden: maximaal 10 deelnemers, women only

''♥ Vrouw wat ben je mooi ♥!''

 

Dat is iets wat je graag vol overgave elke dag tegen jezelf wilt zeggen.  Maar doe je dat ook en kun je dat ook? Ben je je bewust van je dromen en durf jij nog te dromen? Zie jij jezelf als een krachtige sexy vrouw die de wereld aan kan of staat dit mijlenver van je vandaan?  

Vaak weten wij vrouwen onszelf te bekritiseren en zijn we een ster in het zo hoog mogelijk leggen van de lat op diverse gebieden. Door de snelheid van het dagelijks leven raak je soms sneller van jezelf verwijderd dan je zou willen of waar je je bewust van bent.

Ben jij de vrouw die zich al bewust is van haar kracht? Weet jij al hoe magisch het leven aan kan voelen als je vanuit kracht leeft en wil je hier nog beter in worden?

Of ben jij de vrouw die als ze in de spiegel kijkt, de sprankel in haar ogen mist waar ze diep van binnen zo naar verlangt en weet jij dat er zoveel meer in je zit wat je nog niet voldoende hebt ontplooid?

Wat het antwoord ook is, aandacht besteden aan jezelf en jezelf accepteren zoals jij bent is het meest waardevolle cadeau wat jij jezelf maar zou kunnen geven in het leven. Jij kunt jezelf letterlijk naar een ‘’next level’’ tillen als je de juiste tools krijgt aangeboden.

Ben jij de vrouw die dit leest en denkt, ik doe mijn best, maar het is hard werken en ik heb de sprankel in mezelf nog niet (volledig) gevonden, maar ik ben bereid om op onderzoek uit te gaan.  Zodat jij voelt wie je bent, dat je mag gaan stralen. Jezelf mag omarmen, precies zoals je bent. Dan is deze women empowerment week voor jou!

Waar 

We verblijven in Arrifana, de Algarve van Portugal. Vlakbij het strand in een prachtige villa van de Nederlandse eigenaren Harry en Petra. Voorzien van heerlijke hoekjes om te zitten, een duik te nemen in het zwembad of te hangen in de hangmat. 

De accommodatie is van alle gemakken voorzien en uiteraard fris en schoon. Je verblijft in een 2 persoonskamer met gedeelde badkamer.

 

Programma *

08.15 Workshop / Yoga

10.00 Ontbijt

14.00 Smoothie

17.00 Workshop / Yoga

19.00 Diner

*We zijn flexibel, wel zo fijn. 2 ochtenden en 1 middag geen yoga, heerlijk vrije tijd!

 

Yoga / Workshops 

In het dagelijkse leven moeten we al zoveel. Deze week staat in het teken van women’s empowerment sessies, yoga, meditatie en veel rust maar zeker ook plezier. Yin Yoga, zachtheid, vrouwelijkheid, voelen en verbinden. Je gaat onderzoeken wat vrouwelijkheid en zelf liefde voor jou betekenen. We geven lezingen die je zullen doen inspireren om met andere ogen en met meer plezier naar jezelf te kijken.

We focussen ons op het (her) ontdekken van onze vrouwelijke kracht en seksualiteit. Voor velen is dit een kwetsbaar onderwerp. Daarom willen wij vooral inspireren en informeren zodat je alles op je eigen tempo kunt onderzoeken. Je hoeft daarom geen groepsactiviteiten te verwachten die out of your comfort zone liggen. 

Niets zweverigs, gewoon lekker met 2 benen op de grond. We nemen je mee met meditaties en ademhalingsoefeningen en een yoga Nidra sessie. Zegt dit je allemaal niets, geen zorgen. Laat je verrassen, maar vooral, durf te gaan voelen. Gegarandeerd dat jij stralend naar huis gaat!

 

Docent 

Lia is een enthousiaste Freedom Expert coach en yoga docent met een dosis humor welke je terugvindt op de mat. Ze heeft meer dan 10 jaar les ervaring en veel verschillende opleidingen gevolgd in binnen en buitenland. Laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht staan centraal.

Gedurende deze week gaan we het beste in jezelf naar boven halen. We willen dat je stralend naar huis gaat, dat je lichaam gezond en opgeladen voelt en dat je persoonlijk gegroeid bent. 

 

Voeding

Petra is onze plant based chef voor deze week.  Tijdens het retreat koken we Whole-food, lokaal, veelal volgens Ayurvedische tradities. Alles zoveel mogelijk vers uit eigen tuin en biologisch. Ontdek de kracht van plantaardige voeding. 

Wat is er fijner dan aanschuiven aan tafel en je laten verwennen met puur eten? Op en top vakantie dus! 

Thee en water zijn de hele dag beschikbaar, heerlijke koffie bij het ontbijt. 

Inclusief

 • 6 nachten verblijf
 • 6 x uitgebreid ontbijt
 • 3 x smoothie 
 • 5 x diner  
 • Thee en water de hele dag, luxe koffie bij het ontbijt
 • Corona Cash Back garantie
 • Linnengoed en handdoeken (bedden zijn opgemaakt)
 • Alle workshops & yogalessen (matten en props zijn beschikbaar)
 • en nog veel meer....ervaar het zelf!

 

Exclusief

 • Vlucht 
 • Transfer naar accommodatie (zie tips) 
 • Reisverzekering en annuleringsverzekering
 • 1 x uiteten bij een leuk Portugees restaurantje 
 • 2 x lunch zodat je lekker een dagje naar het strand kunt of het leuke stadje Aljezur kunt ontdekken
 • Extra uitgave zoals een yogales, massage, alcoholische drankjes e.d.

Wat andere zeggen:

COVID-19 Corona Cashback

Wij vinden het super tof dat jij het vertrouwen hebt in zowel Op reis met Lia, als in de wereld, maar snappen ook dat de situatie erg onzeker blijft. Daarom willen wij je graag tegemoetkomen in geval van annulering van je reis. Wanneer door het RIVM binnen 7 dagen voor vertrekdatum code rood of oranje afgegeven wordt voor het gebied waar het retreat zal plaatsvinden bieden wij je een tweetal mogelijkheden:

 1. Je ontvangt binnen 30 dagen na annuleringsdatum een digitale voucher, waarmee je recht hebt om binnen 24 maanden na de startdatum van het geboekte retreat een nieuwe reis te boeken
 2. Je ontvangt binnen 30 dagen na annuleringsdatum je reissom minus 150 euro annuleringskosten retour

 

Aankomst dag en vliegveld transfer

Het programma begint op zondag 9 oktober 2022 vanaf 17.00 uur ben je welkom op bij A Good Place Portugal. Lekker landen, aankomen, je kamer en het huis ontdekken, opfrissen en om 18.30 uur openen we met een welkomstdrankje waarna we aan het diner aanschuiven. 

Je kunt een auto huren zodat je gedurende de week alle vrijheid hebt. 

Of je neemt een taxi. Wij kunnen je in contact brengen met andere deelnemers zodat jullie samen een auto kunnen huren of de taxi kunnen delen. 

Vragen?

Mail of Bel me

Ga je mee op reis? Ik hoop van wel, Liefs Lia

© 2012-2022 Op reis met Lia        Algemene voorwaarden /  Privacy / DonatieHome