Women Empowerment Week Portugal

 

Wanneer:  zaterdag 10 t/m vrijdag 16 september 2022

Wat: 7 dagen 6 nachten Women Empowerment + Yoga

Prijs: €1150 

Waar: A Good Place Portugal, Portugal

Bijzonderheden: maximaal 10 deelnemers, women only

Iedere dag goed beginnen met minimaal 1.5 / 2 uur meditatie -activerende yoga of een inspirerende workshop. We staan op in stilte en houden deze vast tot het ontbijt. Innerlijke rust. Lekker in je 'bubbel' blijven. Na een laat uitgebreid ontbijt bepaal je zelf wat je daarna gaat doen. Complete rust en lekker genieten van het zonnetje, lees een boek bij het zwembad of ga naar de prachtige zee. 

 

Kleinschaligheid is ons kenmerk. De groep zal uit maximaal 10 deelnemers bestaan zodat er genoeg persoonlijke aandacht is en vooral een veilige zone wordt gecreëerd. Yoga ervaring is niet nodig, deze week is toegankelijk voor iedereen. Alles is verzorgd en kleine details zijn onze specialiteit. Gezonde voedende voeding en de groepsdynamiek zullen je laten stralen zodat jij weer sturing krijgt. Zodat jij voelt wie je bent, dat je mag gaan stralen. Jezelf mag omarmen, precies zoals je bent.  

Waar 

We verblijven in Arrifana, de Algarve van Portugal. Vlakbij het strand in een prachtige villa van de Nederlandse eigenaren Harry en Petra. Voorzien van heerlijke hoekjes om te zitten, een duik te nemen in het zwembad of te hangen in de hangmat. 

De accommodatie is van alle gemakken voorzien en uiteraard fris en schoon. Je verblijft je in een 2 persoonskamer met gedeelde badkamer.

 

Programma *

08.15 Workshop / Yoga

10.00 Ontbijt

14.00 Smoothie

17.00 Workshop / Yoga

19.00 Diner

*We zijn flexibel, wel zo fijn. 2 ochtenden en 1 middag geen yoga, heerlijk vrije tijd!

Yoga / Workshops 

In het dagelijkse leven moeten wel al zoveel. Deze week staat in het teken van ontspanning, Yin Yoga, zachtheid, uitleg, voelen, verbinden, vrouwelijkheid. Niks zweverigs, gewoon lekker met 2 benen op de grond. Laat je verrassen, maar vooral, durf te gaan voelen. Gegarandeerd dat jij stralend naar huis gaat!

 

Docent 

Lia is een enthousiaste docent met een dosis humor welke je terugvindt op de mat. Ze heeft meer dan 10 jaar les ervaring en veel verschillende opleidingen gevolgd in binnen en buitenland. Laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht staan centraal. Gedurende deze week gaan we het beste in jezelf naar boven halen. We willen dat je stralend naar huis gaat, dat je lichaam gezond en opgeladen voelt en dat je persoonlijk gegroeid bent. 

 

Voeding

Petra is onze plant based chef voor deze week.  Tijdens het retreat koken we Whole-food, lokaal, veelal volgens Ayurvedische tradities. Alles zoveel mogelijk vers uit eigen tuin en biologisch. Ontdek de kracht van plantaardige voeding. 

Wat is er fijner dan aanschuiven aan tafel en je laten verwennen met puur eten? Op en top vakantie dus! 

Thee en water zijn de hele dag beschikbaar, heerlijke koffie bij het ontbijt. 

Inclusief

 • 6 nachten verblijf
 • 6 x uitgebreid ontbijt
 • 3 x smoothie 
 • 5 x diner  
 • Thee en water de hele dag, luxe koffie bij het ontbijt
 • Linnengoed en handdoeken (bedden zijn opgemaakt)
 • Alle workshops & yogalessen (matten en props zijn beschikbaar)
 • en nog veel meer....ervaar het zelf!

 

Exclusief

 • Vlucht 
 • Transfer naar accommodatie (zie tips) 
 • Reisverzekering en annuleringsverzekering
 • 1 x uiteten bij een leuk Portugees restaurantje 
 • 2 x lunch zodat je lekker een dagje naar het strand kunt of het leuke stadje Aljezur kunt ontdekken
 • Extra uitgave zoals een yogales, massage, alcoholische drankjes e.d.
 • Pcr test e.d.

Wat andere zeggen:

Aankomst dag en vliegveld transfer

Het programma begint op vrijdag 10 september 2022 vanaf 17.00 uur ben je welkom op bij A Good Place Portugal. Lekker landen, aankomen, je kamer en het huis ontdekken, opfrissen en om 18.30 uur openen we met een welkomstdrankje waarna we aan het diner aanschuiven. 

Je kunt een auto huren zodat je gedurende de week alle vrijheid hebt. 

Of je neemt een taxi. Wij kunnen je in contact brengen met andere deelnemers zodat jullie samen een auto kunnen huren of de taxi kunnen delen. 

Vragen?

Mail of Bel me

Ga je mee op reis? Ik hoop van wel, Liefs Lia