Clarity Sessie, nu te boeken met €100 korting! ♥

Wie ben ik? 

 

 

Mijn weg was lang en hardleers...

 

Voor altijd slank, zonder dieet... Laat me niet lachen! 

 

Ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en weer aankomen, van mezelf tegen komen en kei hard op mijn bek gaan en lessen die ik totaal niet kon zien terwijl het zo duidelijk was. Dit is wie ik ben. What a ride! 

 

Het heeft me gebracht waar ik nu ben, 30 kilo lichter en zo veel gelukkiger dan dat ik ooit geweest ben. En ja, zonder dieet! Ik straal, lach en dans en voel precies wat mijn lichaam nodig heeft. Wat ik nodig heb. Mijn militaire achtergrond en de hardheid die ik voor mezelf had ingebouwd zijn langzaam verdwenen. Liefdevolle aandacht voor mijn lichaam, voor mijn vrouwelijkheid, het heeft zich mogen ontvouwen en ik ben het gaan omarmen. Stap voor stap ben ik gaan houden van mezelf, van mijn lichaam, van precies de persoon die ik nu ben. Had ik dit maar eerder gevoeld, beleefd en omarmd. Die energie was zo welkom geweest, de lichtheid van het verliezen van al mijn extra kilo's wat me letterlijk ruimte heeft gegeven. 

 

Mijn geleerde lessen breng ik graag over naar andere, ik wil je mijn lange en pijnlijke weg besparen. Een short cut to success. Ik heb er mijn missie van gemaakt... Geen militaire missie maar een liefdevolle zachte missie. Inspireren motiveren en enthousiasmeren zijn mijn kernwoorden, een liefdevolle shop onder je kont krijgen is op z'n tijd gewoon nodig. Een spiegel voor krijgen maar wel met een uitgestrekte hand want de weg kan eenzaam zijn. Met steun van iemand die je begrijpt is het zoveel fijner. Ik ken de pijn van je niet goed genoeg voelen, moe en futloos zijn. Je lichaam veel te zwaar belasten, de lat hoog leggen. Doorgaan tot je erbij neer valt. Het proces van volledig klaar zijn met je lichaam om dit keer echt af te vallen met een blijvend resultaat om vervolgens weer aan te komen en jezelf het gevoel te geven dat je gefaald hebt en dat het jou toch nooit gaat lukken... 

 

I' ve got you back

 

Ik help je zo ontzettend graag. Ik ken de pijn, ik ken het eindeloos doorgaan. Ik ken het afvallen op doorzettingsvermogen, op wilskracht. Ik ken het om te zeggen, nee voor mij geen taart, ik ben op dieet...Ik ken de stemmetjes van een negatief zelfbeeld, verschrikkelijke dingen die ik tegen mezelf zei. Ik ken het gevoel van, als ik 10 kilo lichter ben dan ben ik gelukkig. Als ik af ben gevallen dan... Ik ken het opstaan, de kracht vinden en dan toch weer aankomen. Ik ben ervan overtuigd dat jij kunt afvallen zonder dieet met blijvend resultaat. Ik ben het levende bewijs. Als ik het kan, kan jij het ook. Ik ben er van overtuigd dat jij alles kunt bereiken wat je wilt. Ik geloof er in, ik geloof in jou! 

 

Laat me je helpen, je hoeft het niet alleen te doen ♥ Liefs Lia

 

Download hier mijn gratis stappen plan om voor altijd slank te zijn zonder dieet. 

Dagelijks deel ik mijn enthousiaste Morningstalk op Instagram, ik neem je graag mee op reis. 

Wil je geïnspireerd worden, wordt dan lid van de Facebook groep Voor altijd Slank, zonder dieet ♥ met gelijkgestemde waar je inspiratie en steun vind.