Reset, Recharge & Quiet Mind Retreat

 

Wanneer: Woensdag 8 t/m zondag 12 maart 2023 

Wat: 5 dagen 4 nachten

Prijs: €995 (prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief voor zakelijke facturen)

Waar: Praia da Luz, Portugal (vliegen op Faro)

Bijzonderheden: maximaal 2 deelnemers, women only

''♥ Selfcare means:

giving yourself promission to pause ''

Ik, Ik, Ik, en Ikke Ikke Ikke. Pause nemen, uitrusten. Jij, gewoon zijn!

Het is geen detox, maar ook weer wel. Terug naar de basis met gezonde voeding. Geen alcohol (of misschien ook wel..dat bepaal jij!) en weinig tot geen sociale media en telefoon. Om je hoofd rustig te krijgen. Om te verbinden van hoofd naar hart. Om echt op te laden! 

Zodat je tijd hebt voor jezelf, de zon en vooral veel rust. Dommel je dan onder in deze pause. 

Zon, Rust, Zee, Yoga, Lekker eten en vooral veel zachtheid. Lekker slapen, wakker worden met de het geluid van de golven, zeezicht vanuit je bed. Zo kan de dag écht beginnen....inclusief de stilte in je hoofd. 

Vrouwelijke Energie is het thema van de gehele villa. Niets moet en alles mag.

Een boekje lezen, bij de open haard zitten, genieten van de prachtige zonsondergang bij Ponte de Piedade. Het kan allemaal.

En ik, Lia, je host...die zorgt voor jouw! Elke dag leg ik je in de watten, maak ik theetjes voor je, maar ik heerlijk eten, geef ik dé yogales die jij nou net nodig hebt....

Voordeel van dit retreat: het gaat altijd door!

Het is namelijk een week speciaal voor jou (en wellicht nog een deelneemster). Women only en in een super veilige setting. Echt een warme cocon waar je ontvangen wordt. Er wordt heerlijk gekookt en voor je gezorgd. 

De dagen vullen zich met vooral heel veel Self Care en Self Love. Want...wat heb jij nodig?

 

Een heerlijke Liquid Breath® sessie. Dit is een transformerende vrouwelijke ademhalingssessie. Gebasseerd op ontvangen ipv doen. Het ervaren en het verbinden, ipv duw en trek werk. 

Yoga Nidra?  Yin Yoga? Of juist een wandeling in stilte of met coaching. Het is er allemaal en in overleg voelen we precies wat we die dag gaan doen. 

Waar 

We verblijven in Praia de Luz, de Algarve van Portugal. Vlakbij het strand in een prachtige huis. Voorzien van heerlijke hoekjes om te zitten, een duik te nemen in het zwembad of te hangen in de hangmat. 

De accommodatie is van alle gemakken voorzien en uiteraard fris en schoon. Je verblijft in een 2 persoonskamer met gedeelde badkamer.

 

Programma 

Dat stellen jij en ik op de dag van aankomst samen. Dan gaan we zitten met een warme kop thee en bespreken we waar jij behoefte aan hebt. Adem, yoga, coaching. We plannen prachtige sessies in en checken elke dag eventjes in of het programma nog past. Want hoe lekker is het dat je niet hoeft te- rat- racen. Maar gewoon mag zijn. 

XXL Yoga / Ademsessie / Meditatie sessies

In het dagelijkse leven moeten we al zoveel. Deze week staat in het teken van vrouwelijke energie. Vertragen, verzachten en verbinden. Yin yoga, ademsessies, meditatie en veel rust maar zeker ook plezier. 

Door te verbinden kom je er weer achter wat je écht wilt, welke koers jij mag varen. Welke zachtheid jij mag omarmen. 

Docent 

Lia is een enthousiaste Freedom Expert coach en yoga docent met een dosis humor welke je terugvindt op de mat. Ze heeft meer dan 10 jaar les ervaring en veel verschillende opleidingen gevolgd in binnen en buitenland. Laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht staan centraal. 

Inclusief

 • 4 nachten verblijf (Aankomst vanaf 11.00 - vertrek 16.00)
 • 4 x uitgebreid ontbijt
 • 5 x Healthy Boost smoothie 
 • 4 x diner  
 • Thee en water de hele dag, luxe koffie bij het ontbijt
 • Corona Cash Back garantie
 • Linnengoed en handdoeken (bedden zijn opgemaakt)
 • Alle XXL workshops & XXL yogalessen (matten en props zijn beschikbaar)
 • en nog veel meer....ervaar het zelf!

 

Exclusief

 • Vlucht 
 • Transfer naar accommodatie 
 • Reisverzekering en annuleringsverzekering
 • Extra uitgave zoals een coaching sessie of extra yoga les of Liquid Breath sessie e.d.
 • Eerder aankomen of langer blijven is mogelijk in overleg 

 

Yara

Toevoeging

Hey hallo, mijn naam is Yara, ik ben een lief klein hondje van 8 kilo en ik zal er ook zijn. Het zit namelijk zo. Overal waar mijn baasje is ben ik ook. Ik doe lekker mijn eigen ding en je hoeft zeker niet bang voor me te zijn. Ik zorg voor knuffels, liefde en een dosis grounding. Je mag altijd met een balletje met me spelen, dat maakt me blij, wil je dat niet...ook prima ga ik lekker zelf aan de wandel. #vrijleven

Wat andere zeggen:

© 2012-2023 Op reis met Lia        Algemene voorwaarden /  Privacy / DonatieHome