Freedom Expert 

 

Vrijheid in je hoofd = Vrijheid in je leven

 

 

Mijn missie?

Dat jij jouw droomleven leeft. Want JA, dat doe ik ook!

Herken je het? Het rondrennen in cirkels. Het vast zitten in negatieve denkpatronen. Het vooruit willen maar elke keer weer terug vallen. Want man oh man! Ik ken het...doorgaan, doorworstelen en niet lief tegen mijzelf zijn. De lat hoger en hoger leggen... Burn out raken…

Je wilt verandering in je leven. Je wilt stappen gaan maken, dus let's go!

Ik ben ervaringsdeskundige en help je om de beste versie van jezelf te worden, om jezelf mooi en vrouwelijk te voelen, om in je kracht te komen staan, om jezelf vrij te voelen! 

Wat bied ik aan:

Lia Bos ♥

 

Go with the flow, dat is waar ik rete goed in ben! Het is mijn tweede natuur, het is mijn kracht. Mijn rode draad in mijn leven. Het vertrouwen hebben dat er altijd wat super vets op me te wachten staat.

Ik visualiseer en droom me suf. Net als een kind wat een schoenendoos krijgt om mee te spelen. Die ziet in diezelfde doos een boot, een legoblok, een legertank, een droomhuis. Gaat aan de slag met een schaar, plakkers en stickers. Om er vervolgens uren mee te spelen. Haalt van alles uit de kast om er een nog groter circus van te maken, om er helemaal in op te gaan. Een eigen wereld gecreëerd.

Dit is wat ik dagelijks doe! Serieus en ik ga er helemaal van áán. Ik sta te springen en kan niet wachten tot het zover is. Ik voel het, zie het voor me en dat is zo heerlijk. Het geeft me vrijheid. 

Het heeft me al zoveel gebracht. Ik heb mijn wereldreis gevisualiseerd, mijn droomhuis B&Y (bed & Yoga) in Portugal, mijn camper, mijn ideale gewicht zonder dieet. Super grote tastbare dingen maar ook vrije parkeerplaatsen, toffe mensen en vele dankbare kleine dingen. 

 

# Ik ben een dromer, die dromen waarmaakt

# Ik ben een lolbroek, die altijd wel kan lachen, zelfs als ik moet huilen

# Ik ben een driftkikker als me iets niet lukt 

# Ik ben een spring in het veld die graag op de tafel danst

# Ik ben iemand die goed alleen kan zijn ondanks mijn tomeloze energie

# Ik hou van roze en heb een afkeer tegen de kleur zwart

# Ik ben een reiziger en ben niet graag ergens langer dan 7 maanden per jaar

 

 

Ik ben….ach ik ben ik, Lia Bos

 

Je stok achter de deur, je motivator, inspirator en de grote geloof-er dat jij het kan! Ik ben jou cheerleader.  Leef je droomleven. Als ik het kan, kan jij het ook!

 

Voor altijd Slank, zonder dieet

 

Acht jaar geleden woog ik 95 kilo,  ik zat gevangen in mijn eigen lichaam, ik hield niet van mezelf en nu... Nu weeg ik tussen de 65 en 71 kilo en voel me vrouwelijk, sexy en kan ik oprecht zeggen dat ik van mezelf hou. Vrijheid was altijd al belangrijk voor me, maar nu ik ook de vrijheid voel in mijn lichaam. Wauw, magisch! 

 

Mijn militaire achtergrond en de hardheid die ik voor mezelf had ingebouwd zijn langzaam verdwenen. Liefdevolle aandacht voor mijn lichaam, voor mijn vrouwelijkheid, het heeft zich mogen ontvouwen en ik ben het gaan omarmen. Stap voor stap ben ik gaan houden van mezelf, van mijn lichaam, van precies de persoon die ik nu ben. Had ik dit maar eerder gevoeld, beleefd en omarmd. Die energie was zo welkom geweest, de lichtheid van het verliezen van al mijn extra kilo's wat me letterlijk ruimte heeft gegeven.

 

Mijn geleerde lessen breng ik graag over naar andere, ik wil je mijn lange en pijnlijke weg besparen. Een shortcut to success. Ik heb er mijn missie van gemaakt... Geen militaire missie maar een liefdevolle zachte missie. Inspireren motiveren en enthousiasmeren zijn mijn kernwoorden, een liefdevolle schop onder je kont krijgen is op z'n tijd gewoon nodig. Een spiegel voor krijgen maar wel met een uitgestrekte hand want de weg kan eenzaam zijn. Met steun van iemand die je begrijpt is het zoveel fijner. Ik ken de pijn van jezelf niet goed genoeg voelen, moe en futloos zijn. Je lichaam veel te zwaar belasten, overeten, de lat hoog leggen. Doorgaan tot je erbij neervalt. Het proces van volledig klaar zijn met je lichaam om dit keer echt af te vallen met een blijvend resultaat om vervolgens weer aan te komen en jezelf het gevoel te geven dat je gefaald hebt en dat het jou toch nooit gaat lukken...   

 

Ik help je zo ontzettend graag. Ik ken de pijn, ik ken het eindeloos doorgaan. Ik ken het afvallen op doorzettingsvermogen, op wilskracht. Ik ken het om te zeggen, nee voor mij geen taart, ik ben op dieet...Ik ken de stemmetjes van een negatief zelfbeeld, verschrikkelijke dingen die ik tegen mezelf zei. Ik ken het gevoel van, als ik 10 kilo lichter ben dan ben ik gelukkig. Als ik af ben gevallen dan... Ik ken het opstaan, de kracht vinden en dan toch weer aankomen. Ik ben ervan overtuigd dat jij kunt afvallen zonder dieet met blijvend resultaat. Ik ben het levende bewijs. Je hoeft het niet alleen te doen. Als ik het kan, kan jij het ook. Ik ben er van overtuigd dat jij alles kunt bereiken wat je wilt. Ik geloof er in, ik geloof in jou! 

 

Volg me op Instagram waar ik dagelijks mijn Morningtalk deel waarbij ik je inspireer, motiveer en activeer ♥ See you there