Manifesteer je Suf

Manifesteer je Suf 

Juist ja, manifesteer je suf ♥

Manifesteren is zo tof, als je het onder de knie hebt is het verslavend. Je begrijpt hoe het werkt en zult alleen nog maar meer aantrekken van wat je wilt ontvangen. Dus tja, dit kan je toch niet - niet willen. 

Na 21 dagen heb je meer inzicht in wat je écht wilt, waar jij van AAN gaat. Waar jij blij van wordt. Krijg je rust in je hoofd. Je groeit, je krijgt helderheid, het geeft je kracht. Je gaat verbinden met je kern, want wat wil jij nu echt?

Je komt erachter welke angst je wellicht hebt wat je tegenhoudt om te doen wat je zou willen. Waarom jij niet krijgt wat je wilt en niet krijgt wat je gemanifesteerd hebt.  

'' The quality of your life is a reflection of the quality of the questions you ask yourself '' Tony Robbins

Hoe gaat het in z'n werk? 

Elke dag, 21 dagen lang, ontvang jij in de ochtend een email met daarin een goede vraag. Dan gaat het gebeuren, het is aan jou... 

Jij gaat alles, alles maar dan ook alles wat er dan in je opkomt opschrijven en schrijven en schrijven. Elke ochtend weer. Door het stellen van de juiste vragen krijg je ook de juiste antwoorden. De antwoorden komen op papier omdat je er niet over na denkt. Ik leer je uiteraard precies hoe. 

FLOW SCHRIJVEN

 

Wat is het & wat heeft het voor mij betekent? 

 

Wauw,  het heeft heel veel voor bij betekent! Het heeft me inzichten gegeven, rust in mijn hoofd. Mijn diepste verlangens kwamen op papier maar ook verdriet, emoties, ideeën en vooral een heel goed gevoel over mezelf ♥

Nog steeds schrijf ik dagelijks, elke ochtend als de wekker gaat is dat het eerste wat ik doen. Het heeft mijn leven veranderd. 

 

Hoe werkt het?

Elke dag minimaal 20 minuten schrijven. (liefste in de ochtend net na het ontwaken) Inderdaad schrijven schrijven schrijven. Zonder te denken, zonder oordeel, zonder logisch volgorde, zonder doel. Jezelf helemaal leeg schrijven. Op momenten dat je vast loopt schrijf je dat op.

Zoals- Ik loop vast, wat een kak oefening en pfff wat duurt 20 minuten toch lang, wat moet ik toch opschrijven. Letterlijk deze gedachten zet je op papier.

Om steeds dieper en dieper naar de kern te komen. Al je verdriet opschrijven, je pijnen, je onzekerheden maar ook al je pieken, je seksuele ervaringen en fantasieën, geweldige zonsondergangen...alles mag en kan voorbij komen.

 

Wat brengt het je?

Helderheid, verwerking en contact met jou innerlijke stem. Het papier heeft geen oordeel en je schrijft voor niemand. Je hoeft het niet terug te lezen. Het mag wel...over een paar jaar ;-). Het hoeft niet netjes, het hoeft niet op de lijntjes het mag met rood, het mag met zwart het mag allemaal. Alleen dat al is zo een verademing. Yesss. 

 Je zult dingen gaan opschrijven die je bezig houden, die je gelukkig maken, dingen waarvan jij gaat shinen, shinen like a 🌟 star! Because you are! 

 

© 2022 Op reis met Lia        Algemene voorwaarden /  Privacy / Donatie / Home